Shenandoah National park

Na best een redelijke nacht natuurlijk wel vroeg wakker maar daar hadden we rekening mee gehouden. Ontbijt zat bij de kamerprijs inbegrepen. En het was nog best een goed ontbijt.

Daarna de koffers weer gepakt en met de shuttle terug naar het vliegveld. Vandaar met een andere shuttle naar het auto verhuurbedrijf.

We hadden een midsize SUV geboekt inclusief het meest uitgebreide verzekeringen pakket en toch proberen ze je nog van alles aan te smeren. Het mooiste was nog dat hij ons een upgrade wilde verkopen, nee dat wilden we niet. Staan wij buiten op zoek naar een auto, worden we naar twee auto’s gebracht waar we uit konden kiezen. Hoor ik Gijs zeggen: heb je niet een maatje kleiner? Bleek de midsize SUV er niet zijn, dus kregen we een full-size SUV. Maar goed dat we geen upgrade gekocht hebben.

Het plan was om eerst in de walmart de basis inkopen te doen, even langs een outlet te gaan en daarna naar Shenandoah. Omdat vanaf vrijdag Hurricane Ian wordt verwacht (je bedenkt het niet) hebben we besloten de outlet over te slaan en gelijk naar het National Park te rijden. Nu is het weliswaar fris maar wel droog.

De weg er naar toe is leuk, de auto rijdt prima, we’re on the road again.

Door Shenandoah National park loopt een weg, de Skyline Drive. Deze is 169 km lang. Langs deze weg heb je veel plekken waar je over de vallei kunt uitkijken en op veel plekken kun je wandelingen maken. De bekendste trail die door dit park loopt is the Appalachian Trail.

We rijden vandaag een deel, stoppen regelmatig en wandelen wat. Na 65 mile gaan we de weg af. Op zo’n 7 mile van het park hebben we een airbnb gehuurd voor de komende twee dagen.

Een leuk huisje met alles erop en eraan, zelfs een jacuzzi in de tuin. Dus gelijk maar uitgeprobeerd.

In een stadje verderop lekker gegeten en ondertussen zijn we wel weer moe. Even wennen weer aan het tijdverschil.

Mocht je meer foto’s willen zien, je kunt ons ook vinden op Polarsteps. https://www.polarsteps.com/TamiraBesuijenHaksel/5813928-rondje-vanaf-washington-dc?s=058EECC9-EFA6-41A7-9866-5810476F5431

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Shenandoah National park

  1. Helge zegt:

    Wat een grote auto!! Wow….. Hoop dat jullie geen heel veel last krijgen van de orkaan. En wat heerlijk een jacuzzi. Genieten maar..😇

    Geliked door 1 persoon

  2. Ron en Stephanie zegt:

    Heerlijk de verhalen zijn er weer met al jullie belevenissen. En de mooie foto’s erbij. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en in de auto voldoende plek voor alles wat jullie nog gaan kopen in de outlets 😉 Wel ff spannend met de orkaan inderdaad, hopelijk hebben jullie daar geen last van. Hier op tv is het echt erg om te zien dat mensen alles kwijt zijn en straten en tuinen volledig vol staan met water of het een huis is wat eigenlijk in een meer staat. Jullie hebben in ieder geval een leuk huisje en geniet lekker inderdaad van de jacuzzi. Wij vonden dat verleden jaar ook erg lekker, maar na een week iedere dag erin was het bijzondere er wel vanaf. Maar het blijft wel lekker. Geniet van jullie vakantie en wij genieten weer van jullie verhalen en foto’s. Dikke kus en knuffel van Ron en Stephanie

    Like

  3. montonopreis zegt:

    Mooie auto geweldige omgeving weer alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie

    Like

Plaats een reactie