Bye bye Dubai

En zo is het de laatste dag. Wij vliegen pas om 17.30 uur dus wij hebben nog tijd voor een to do dingetje. De Mall of the Emirates. Die waar je kunt skiën, vast wel eens van gehoord.

Na het ontbijt de koffers achter gelaten in het hotel en weer de metro ingestapt. Jemig wat is die toch altijd vol. En omdat het voornamelijk Indiërs zijn die erg sterk ruiken, is het niet een feestje. Nou kan ik wel in het rustige vrouwengedeelte gaan staan maar beter samen misselijk van de stank zijn.

Kauwgom eten mag trouwens niet in de metro. Vraag mij niet waarom.

In mall eerst de skibaan opgezocht. Voelt als snowworld.

Daarna de mall in maar kleding is gewoon echt aan de prijs hier. Na een bak koffie bij Tim Hortons (De Canadese Starbucks) nog even wat boodschappen doen voor wat te eten in het vliegtuig bij de Carrefour. En ja net zo groot als in Frankrijk. Lopen wij daar tegen een koopje aan die wij niet kunnen laten liggen. iPad 6th generation 128 gb voor €375. Tja die oude van ons kreeg kuren en in Amerika was de prijs ook niet veel goedkoper. Dus inpakken en meenemen.

Dat is ook de enige uitspatting van deze vakantie.

Nou ja en deze dan. Een Bobble head Fatima.

Terug in hotel nog even bij het zwembad gelegen maar toen moesten wij echt de koffers pakken en naar het vliegveld.

Ik typ dit nu tijdens een tussenstop in Bulgarije. Nog 3 uur vliegen voor de boeg.

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in de Verenigde Arabische Emiraten en hadden het niet willen missen. Maar het heeft niet ons hart gestolen zoals Amerika dat na de eerste keer wel deed.

Het was een mooie ervaring.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Bye bye Dubai

  1. montonopreis zegt:

    Welkom thuis weer, bedankt voor het laten volgen van jullie reis, heb er weer van genoten. Wat een prachtig winter gebiedje zo in een mal. Weet nog niet of dit op lmijn todo lijstje komt.

    Like

Plaats een reactie