Dagje zee

Het wordt, zoals jullie wel zullen begrijpen, geen spannend verhaal.

Want wat doe je zo’n dag op zee. Verplicht een dag ontspannen. Dat ging eigenlijk best prima.

We eten wat, lopen de boot over van voor naar achter, van boven naar beneden. Doen hier een drankje en dan weer daar, kijken vooral onze ogen uit bij het zwembad en zien ook nog dolfijnen zwemmen. De temperatuur is tropisch.

We hebben vanavond weer heerlijk gegeten.

Wat hier wel anders is dat er maar een aantal shows zijn, niet elke avond en daar moet je van tevoren kaarten voor reserveren. Dus spontaan even voor of na het eten het theater in, zit er niet in.

Een ander raar ding is dat de ene dag de klok een uur terug gaat en de volgende dag weer een uur vooruit. Volgens mij had je de klok gewoon kunnen laten staan zoals die bij vertrek stond. Helemaal omdat we de boot toch niet af konden. Maar ik zal wel te simpel denken.

Morgen hebben we onze eerste stop in Roatan. ik hoop voor jullie dat er dan meer te lezen is dan dit toch enigszins saaie verslag.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dagje zee

  1. natasjahakselstehouwer zegt:

    Klinkt toch heel goed hoor: verplicht niks doen, tropische temperatuur, lekker eten en dolfijnen gespot! Jaloersmakend! Veel plezier! Benieuwd hoe de steden zijn.

    Like

  2. montonopreis zegt:

    Nu wat heerlijk, ik ga een veel zaaier verslag maken, wij gaan naar het zelfde resort op Aruba, zullen weinig weggaan dus veel rusten, en lezen, foto’s lijken waarschijnlijk op wat we al gemaakt hebben. Dus oersaai maar kan niet wachten op de warme temperatuur en het niets doen. Dus aub geniet ervan. Spot het zeeleven geniet van het eten en tropische nachten. Kijk uit naar de foto’s van de boot en andere “saaie” dingen

    Like

  3. Ron en Stephanie zegt:

    Ron en ik zitten in ieder geval weer te genieten van de reisverslagen. Ook al zijn ze in jullie ogen misschien wat saai … het is gewoon leuk om te lezen wat jullie allemaal weer beleven. Ik bedoel maar … dolfijnen spotten … sorry maar ik ken ze alleen van Dolfinarium Harderwijk ;-), dus ik vind dat al heel bijzonder. Ma Haze is trouwens sinds vrijdag nu over naar de Gondelkade. Ruud, Joke, Ingrid en Arjan hebben echt heel hard gewerkt die dag. Ron heeft als oppas gefungeerd en ik was bezig met dingen halen bij Bouwhof en boodschapjes. Maar door het harde werk van hun kwam ze echt in een huis en niet in een appartement met allemaal dozen. Ik had iets gezelligs gehaald voor op de salontafel met een kaartje erbij “welkom thuis”, Ingrid en Joke hadden nog voor op eettafel een bosje tulpen geregeld … ja ze kwam echt in een thuis terecht want ook een aantal planten van oude huis zijn naar nieuwe huis gebracht. Joke en Ruud hadden ook voor op balkon wat viooltjes geregeld, dus heel gezellig allemaal. Tv werkte gelukkig ook gelijk waarbij Ron de verhuizing had geregeld, ook altijd fijn natuurlijk. Ja mams is echt blij. Ze had een big smile op haar gezicht en toen we weggingen was ze ook wat emotioneel want ze zag ook wel dat er heel hard was gewerkt om er toch gelijk een gezellig thuis van te maken. Er moeten nog wat dingen worden gedaan natuurlijk maar dat komt wel goed, daar hebben we nog tijd voor. Dinsdag 22 maart komen er alvast wat meubeltjes (lees: dressoir, tv-kast en vitrinekast) zodat ze in ieder geval wat kwijt kan en zodra ze weer kan winkelen na haar operatie kan ze altijd nog iets uitzoeken dat helemaal naar haar zin is. 25 maart komt haar kledingkast. En aan haar appjes te lezen die ze naar ons stuurt merk je dat ze zich helemaal lekker voelt in haar nieuwe huisje. 🙂 Jullie lekker genieten en heel veel plezier..

    Like

Plaats een reactie