Harvest Caye

Vandaag staat het eiland Harvest Caye op het programma. Het eiland hoort bij Belize maar is in bezit bij Norwegian, de cruisemaatschappij waar wij mee varen.

Wij hebben geen excursie geboekt en omdat het een privé eiland is, staan er geen locals met excursies of taxis. Wij hadden daarom geen haast vanmorgen.

Je loopt vanaf de boot de boardwalk op, die gelukkig overkapt was tegen de zon, zo naar het eiland. Het zou weer een hele warme dag worden.

Je komt het eiland op en dan zijn er allerlei winkels, restaurantjes en barretjes. Er is een zwembad en op strand staan heel veel bedjes. Wij vonden twee bedjes onder een palmboom en parasol. Zeebriesje erbij en wij liggen. Het zeewater is heerlijk maar helaas niet geschikt om te snorkelen. Heel troebel.

Zoals op elk strand hebben we het na drie uurtjes wel gezien. Gijs gaat terug naar de boot. Ik huur nog een kayak voor een rondje door de lagune.

Terug op de boot nog een late lunch. Je kunt hier altijd op (bijna) elk tijdstip wel wat te eten krijgen. Alleen tussen 4 en 5 ‘s nachts niet.

Wij eten vanavond in het Manhattan restaurant. Dat is the great diningroom. Wij krijgen een tafel helemaal achterin bij het raam. De zee is best ruw vanavond. Dat kunnen we daar goed zien. Maar je voelt het niet echt.

Vanavond hebben wij een ilionist gezien. (Geen idee hoe je dat schrijft, maar een soort Hans Klok zeg maar.) Leuke show. Morgen gaat de klok echt weer vooruit. Daar moeten we wel weer even rekening meehouden.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Harvest Caye

  1. rhaksel zegt:

    Lui, luier, het luist. I het vol te houden ?? Eten in het Manhattan restaurant . Is dat all America dus Hamburgers, spareribs etc. Of is er ook nog keuze ?

    Like

  2. montonopreis zegt:

    Oh oh ik heb heimwee naar cruisen, eiland klinkt als het prive eiland van de HAL alleen is het water daar wel helder. Wij moeten nog even 15 dagen vol houden en dan zitten wij in de zon.

    Like

  3. Debby zegt:

    Toch bijzonder dat een rederij gewoon een eiland koopt. Nog mooie dingen gezien in de lagune? Een heerlijke vakantiedag dus. Groetjes

    Like

Plaats een reactie