Indy 500 Parade

Omdat het niet zover rijden meer was naar Indianapolis, hadden wij niet zoveel haast vanmorgen. De parade zou pas om 12.00 uur beginnen. Uiteindelijk  wij rond half elf in de parkeergarage en na 10 minuten lopen stonden wij in het gebied waar de parade zou zijn. 

Eerst maar wat rondgelopen en dat was al een feestje om te zien. Warming up van de groepen, de auto’s die klaar stonden en een veld vol opblaaspoppen en de mensen die ze vasthouden (ook tijdens de parade). Je moet als vrijwilliger er wat voor over hebben zeg. 



Na een rondje te hebben gelopen hebben wij een bankje in de schaduw gevonden met zicht op de route. Langzaamaan liep het vol met families met wagens vol eten en drank. 

De parade was een mengeling van marching schoolbands met sheerleaders, opblaaspoppen, bekende (minder voor ons) Amerikanen (o.a. Een acteur van de walking dead) en als laatste de coureurs van de race in volgorde van welke plek ze starten. De hele parade duurde een goeie twee uur. 


Na dit geweldige spektakel was het tijd om de auto op te zoeken en naar het hotel te rijden. Wij zitten zo’n twintig minuten van de racebaan vandaan. Hier was het nog enigszins betaalbaar en dan nog is een kamer €150 per nacht. Het dubbele dan wat wij tot nu toe hebben betaald. Hebben wij wel een kamer met kitchenette alleen staat er geen servies, bestek of pannen. Dus wat je dan aan een kookplaat hebt, jullie mogen het zeggen. 

De avond hebben wij doorgebracht met wat winkelen in o.a de Walmart, een pizza en de Target. 

Vandaag was een mooie warme dag met een temperatuur van 25 graden. 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Indy 500 Parade

  1. Natas zegt:

    Goedemorgen! Wat leuk om elke dag weer een beetje vakantie met jullie mee te beleven!
    Heel veel plezier! X

    Like

  2. Helge zegt:

    Wat een prachtige foto’s. En wat een happening. Leuk hoor!!! Veel plezier…

    Like

  3. montonopreis zegt:

    Heerlijk dat het weer is opgeknapt. Zeker bij een parade van ongeveer 2 uur pfff. Maar zeker leuk om mee te maken en voor ons de foto’s.
    Gisteren hebben we ern rust dag gehouden en ik heb alleen wat in huis gewerkt en in de zon gezeten. Even kijken wat we vandaag doen, het is of klussen vandaag of morgen.
    Voor nu mijn rust moment en lekker je verslag lezen met een vruchten shake. Veel plezier

    Like

  4. Pa en Marhaksel zegt:

    Was deze parade groter dan Macey’s parad? Het weer is ik elk goed verbeterd zo te zien en voor $ 150,00 zit je dan in Motel of Hilton/

    Like

  5. Stephanie zegt:

    Natas is me voor.😁 Het is weer hartstikke leuk om jullie verhalen te lezen en de foto’s erbij. Ron en ik wilde gisteren gaan uiteten maar omdat het zo warm was zijn we lekker thuis gebleven. Iedereen gaat dan natuurlijk bij het water eten dus… andere keer weer. Ook wij hebben lekker pizza gegeten. Nog een fijne vakantie verder😘 Groeten ook van ron uiteraard

    Like

Plaats een reactie