New York, New York

Om half zes ging de wekker. Geen tijd als je op vakantie bent. Even rustig opstarten, spullen in de auto en op weg naar het vliegveld.

De auto inleveren (wat een prima auto was dit) en dan even zoeken waar wij de koffers kunnen inleveren. Door de douane ging vlotjes en dan is het nog een uurtje wachten. In de rij dan maar voor een koffie.

Het is 2,5 uur vliegen van Miami naar New York. Wij landen op Newark. De koffers kwamen al snel en dus op zoek naar de airtrain die je naar het treinstation brengt en vandaar een rechtstreekse trein naar Penn Station in Manhattan. Vanuit de trein zie je Manhattan steeds dichterbij komen. One World valt al van ver op. Deze toren staat op de plek (of in ieder geval in de buurt) waar ooit de twin towers stonden. Hadden wij nog heel even gedacht dat wij toch een beetje dom waren geweest om NYC nog even in te gaan, de temperatuur scheelt nogal met Miami. Maar als je dan de stad steeds dichterbij ziet komen, dan is de twijfel wel weg. Dit is gewoon een gave stad.

Wij hebben een hotel niet ver van Penn Station dus vanaf hier kunnen wij het lopen. Wij zijn er voor 2 uur maar mogen wel al gelijk de kamer op. Handig om de koffers te stallen.

Wij zitten vlak bij Times Square dus eerst daar naar toe gelopen. Verder hebben wij wat straten op en afgelopen. Even hier kijken en daar. Wij kennen het wel maar het is gewoon leuk om er te lopen. Ook veranderen er steeds dingen. Zo hebben wij ooit gelogeerd in een hotel tegenover Madison Square Garden, maar het is daar in de buurt ook veranderd zodat wij even hebben moeten zoeken hoe het nu precies zat.

Morgen hebben wij een hele dag en vanavond even een planning gemaakt wat ik nog wil zien en wat Gijs wil doen. Er staan wat dingen op het lijstje die wij voor de eerste keer gaan zien/doen. Leuk, nu al zin in.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op New York, New York

  1. Debby zegt:

    Wel een heel verschil met Florida qua omgeving en temperatuur. New York staat ook nog hoog op mijn lijst het lijkt me een geweldige stad om te zien en te beleven. Heel veel plezier met alles wat jullie gepland hebben.

    Like

  2. montonopreis zegt:

    Heerlijk leuke foto van jullie, en leuk dat jullie nog steeds dingen gaan zien die je nog niet hebt gezien. Je schrijft morgen nog 1 hele dag houdt dit in dat jullie zaterdag terug komen? In ieder geval heel veel plezier

    Like

Plaats een reactie