Roatan

Waren wij vanmorgen toch een beetje in de war. Dachten wij dat de klok weer terug naar Miami tijd zou gaan, bleek het nog een uur terug te zijn. Natuurlijk logisch als je even over nadenkt. Omdat ik mijn klok nog niet had aangepast stond mijn telefoon nog op Miami tijd. Dus toen ik vanmorgen wakker werd en zag dat het acht uur was, vond ik dat een prima tijd om wakker te worden. Gijs was ook al wakker. Gordijnen open en even het balkon op, tot Gijs zegt: joh de klok is een uur terug gezet, het is nu zes uur. Oké lekker vroeg. Maar ja we waren wakker. Daarom maar douchen en ontbijten en lekker vroeg bij het zwembad. De boot zou pas om half twaalf in Roatan aankomen dus we konden nog wel een paar uurtjes rondkijken.

Nadat de boot was aangekomen in Roatan hebben we onze spullen gepakt en hadden we weer vaste grond onder onze voeten. Bij de cruise krijgen wij ook $50 korting bij elke excursie die je boekt. Wij hebben daarom een excursie naar Gumbalimba park geboekt. Hier zouden wij wat horen ook de geschiedenis en ook iets leren over de planten en dieren die op eiland zijn. Sommige dingen waren wat langdradig maar het was mooi om te zien dat papegaaien, aapjes en iguana’s rondlopen, vliegen en klimmen.

Het park ligt aan de zee. Na afloop een duik genomen in de zee. Die was gewoon lauw. Het was vandaag echt een tropisch warme dag. Zo eentje dat wanneer je stil staat, je kleren al nat zijn.

Je kon de bus terugnemen wanneer je wilde, zolang je maar op tijd was voor de laatste bus. Dat was wel relax.

In de haven hebben we een drankje genomen met wat nachos. Eigenlijk alleen maar voor de WiFi code.

De avond hebben we doorgebracht met The Booster (nee niet die van de vaccinatie maar een leuke band) en een painkiller (nee geen aspirine maar een cocktail.)

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Roatan

  1. Debby zegt:

    Wat een traktatie zo’n eiland heerlijk warm en ook nog eens prachtige natuur om je heen De foto’s zijn jaloersmakend vooral dat aapje met dat kleintje op zijn rug. leuke combinatie van bandnaam en cocktail. Gr Debby

    Like

  2. Moes zegt:

    Wat een mooie foto,s . Jullie genieten er wel van.

    Like

  3. montonopreis zegt:

    Wat leuk, wanneer ik dit lees wil ik ook weer cruisen straks even opzoeken waar het eiland ligt nog nooit van gehoord. Prachtige foto’s tot morgen

    Like

  4. Renate zegt:

    Ziet er geweldig uit! Veel plezier

    Like

Plaats een reactie